top of page

Group

Public·103 members

[ASTĂZI###] România Sub21 vs Armenia Sub21 în direct 2022 13 octombrie 2023

Astfel, în prezent, 26 de echipe sunt calificate direct în faza grupelor, iar pentru celelalte 6 locuri sunt create două tablouri/rute diferite: Ruta ...

România 3-2, în Grupa J din preliminariile CM 2022 Qatar 31 mar. 2021 — România a pierdut dramatic la Erevan, scor 2-3 în fața Armeniei, în Grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, ... Scoruri live România U21, rezultate și program meciuri Serviciul de scoruri ale echipei România U21 este în timp real actualizându-se live. Meciurile următoare: 13.10. România U21 - Armenia U21, 17.10. România U21 - ... România U21 înfruntă Portugalia și Germania în 2023. Programul meciurilorPreliminarii EURO: Olanda - Franța, vineri, 21:45, DGS 1 Preliminarii EURO: Portugalia - Slovacia, vineri, 21:45, DGS 2 Partide-test pentru România înaintea Campionatului European U21“Tricolorii” U21, pregătiți de către Emil Săndoi, continuă pregătirea pentru Campionatul European din 2023, găzduit de România și Georgia. Reacția FRF după eșecul drastic cu Spania, la U21: “Am avut multe improvizații”Preliminarii EURO: Olanda - Franța, vineri, 21:45, DGS 1 Preliminarii EURO: Portugalia - Slovacia, vineri, 21:45, DGS 2 Mihai Stoichiță: "Sunt surprins de modul în care am jucat în zona centrală, fundașii centrali"Partida a marcat revenirea lui Emil Săndoi pe banca tehnică a “tricolorilor”. Fostul antrenor al Chindiei Târgoviște a mai pregătit naționala de tineret în perioada iulie 2006 - august 2013, iar din vara acestui an i-a luat locul lui Florin Bratu. Abel Ruiz (8’, 18’) și Rodrigo Riquelme (80’, 90+1’) au înscris pentru Spania, care a controlat jocul. Cea mai frumoasă reușită a partidei i-a aparținut lui David Miculescu, în minutul 85. Introdus pe teren în repriza a doua, jucătorul de la FCSB a luat o acțiune pe cont propriu, a pătruns în careu și a șutat către colțul lung, iar mingea a intrat în poartă după ce a lovit rădăcina barei. Mihai Stoichiță (68 de ani), director tehnic în cadrul FRF, a subliniat forța Spaniei, dar și faptul că selecționerul "tricolorilor" a făcut improvizații în apărare. "Am luat bătaie, dar de la cine am luat bătaie? De la Spania, care e o forță în zona de tineret. Au jucători de calitate extraordinară. Liga Campionilor UEFA Astfel, în prezent, 26 de echipe sunt calificate direct în faza grupelor, iar pentru celelalte 6 locuri sunt create două tablouri/rute diferite: Ruta ... Reacția FRF după eșecul drastic cu Spania, la U21 24 sept. 2022 — Echipa națională sub 21 de ani a României a pierdut vineri meciul amical cu reprezentativa Spaniei, scor 1-4, pe Cluj Arena. Armenia – România 3-2 în preliminariile CM 2022 - FRF 0:36Banner emoţionant al fanilor armeni acceptat de FRF și UEFA la ședința tehnică pentru meciul de diseară, ora 19:00, în direct la PRO X şi Radio ...FRF · FRF TV · 31 mar. 2021 Under-21 The official site of European Under-21 Championship 2025. Visit now for information such as news, stats, videos, player and club information and much more. Noi am avut și multe improvizații, am jucat cu un fundaș stânga în zona de fundaș dreapta. Puțin surprins sunt de modul în care am jucat în zona centrală, apărătorii centrali. Nu am văzut decât foarte puține faze din prima repriză, pentru că mi-a căzut netul. Am văzut a doua repriză. Asta e! Încet, încet, cu zona asta de juniori și tineret, pe care încercăm să o dezvoltăm, probabil că o să avem și noi jucători care să impresioneze pe teren. România U21 înfruntă Portugalia și Germania în 2023. Echipa națională sub 21 de ani a României va disputa în luna martie a anului 2023 două meciuri amicale, împotriva selecționatelor din ... Meciurile amicale din martie se vor disputa la București și la Sibiu, după cum urmează:24 martie 2023: România U21 – Portugalia U21, Steaua28 martie 2023: România U21 – Germania U21, SibiuPortugalia și Germania sunt calificate la EURO 2023. Lusitanii au terminat preliminariile cu 9 victorii și doar un egal, iar la turneul final fac parte din Grupa A, din care mai fac parte Țările de Jos, Belgia și Georgia. Germania a câștigat grupa de calificare cu 9 victorii și o înfrângere, 4-0 cu Polonia, iar la EURO 2023 va fi în Grupa C, alături de Anglia, Cehia și Israel. Programul României U21 la Campionatul European 2023GRUPA B: ROMÂNIA, Spania, Ucraina, CroațiaMiercuri, 21 iunie 19:00 Ucraina – Croația (Stadionul Giulești, București) 21:45 România – Spania (Stadionul Ghencea, București)Sâmbătă, 24 iunie 19:00 România – Ucraina (Stadionul Ghencea, București) 21:45 Spania – Croația (Stadionul Giulești, București)Marți, 27 iunie 21:45 Croația – România (Stadionul Ghencea, București) 21:45 Spania – Ucraina (Stadionul Giulești, București) Etichete: romania, germania, portugalia, emil sandoi, romania u21, u21 Urmărește știrile digisport. România U21 | Federația Română de Fotbal U21 spre EURO 2025 | Brigadă de arbitri din Lituania la partida România U21 –... · U21 spre EURO 2025 | S-au pus în vânzare biletele pentru partidele cu Armenia ... [FOTBAL] Țările de Jos U21 vs Republica Moldova U21 în România a fost repartizată în grupa I, alături de Elveția Israel, Belarus, Andorra și Kosovo. Primele două clasate din fiecare grupă se califică direct la EURO ... instrucţiuni pentru programul de imigrare diversity visa 6 oct. 2021 — precedent, DV-2022, sunt disponibile online până pe 30 septembrie 2022. soţ sau soţii şi copii sub 21 de ani, aflaţi peste hotare, înainte ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page